Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

28 Οκτώβρη - ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΥΤΕ ΠΑΣΑΡΕΛΑ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ protovouliapolitonagiasparaskevis.wordpress.com





Οι παρελάσεις παραπέμπουν σε μαύρους και χαλεπούς καιρούς. Φέτος όμως σε όλες τις παρελάσεις, η λαϊκή παρέμβαση μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά. Όχι μόνο για το αντιδραστικό φορτίο που κουβαλάνε, αλλά για να ακουστεί ένα βροντερό ΟΧΙ σ' όλους τους δρόμους, σ' όλες τις πλατείες: ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-Ε.Ε & ΔΝΤ. Ας μείνουν αυτοί κολλημένοι στον Τσολάκογλου και τους ταγματασφαλίτες. Εμάς θα μας εμπνέουν οι Λάκης Σάντας και Μανόλης Γλέζος, οι απλοί αγωνιστές του ΕΑΜ και της Αντίστασης και θα αγωνιζόμαστε αταλάντευτα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Για την Λαϊκή Αλληλεγγύη, την Αντίσταση και την Ανυπακοή


ΟΛΟΙ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28η  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2011  στις  10 πμ.
στην  πλατεία  της Αγίας  Παρασκευής

Ο  ΛΑΟΣ  ΛΕΕΙ  ΞΑΝΑ  ΟΧΙ
ΟΧΙ  ΣΤΗ  ΝΕΑ  ΚΑΤΟΧΗ - ΜΟΝΙΜΗ  ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ  ΤΩΝ  ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ

Την 28η Οκτωβρίου, ημέρα πατριωτικής μνήμης, τιμάμε τον ξεσηκωμό του λαού μας απέναντι στους Ιταλούς και Γερμανούς φασίστες. Τα στρατευμένα παιδιά του λαού απέκρουσαν την επίθεση και κράτησαν για 7 περίπου μήνες το Αλβανικό μέτωπο. Αλλά και μετά την κατάρρευση, ο λαός μας συνέχισε τον αγώνα ενάντια στους κατακτητές και μέσα από το ΕΑΜ έγραψε μια από τις πιό όμορφες και ηρωϊκές σελίδες της ιστορίας μας, τη σελίδα της Εθνικής Αντίστασης 1940-44, προκαλώντας το θαυμασμό ολόκληρης της Ευρώπης.
Σήμερα, 70 χρόνια μετά, το μέλλον του λαού και της χώρας απειλείται. Η Κυβέρνηση, παραδίδει τη διακυβέρνηση της χώρας στην Τρόϊκα και το λαό ως φθηνό εργατικό δυναμικό μαζί με τον πλούτο της χώρας στο μεγάλο ιδιωτικό-τοκογλυφικό κεφάλαιο, ντόπιο και ξένο. Κεφάλαιο που τα τελευταία 20 χρόνια έχει συσσωρευτεί σε λίγες οικογένειες, εδώ με τις κρατικές προμήθειες και εργολαβίες και διεθνώς με τα παιγνίδια-φούσκες του χρηματιστικού κεφαλαίου που απομυζά τον πλούτο και τους κόπους όλων των λαών.
Την ώρα που μας βουλιάζουν πιό βαθειά στη χρεοκοπία και μας εκβιάζουν για «τη δόση μας», την ίδια ώρα αγοράζουν φρεγάτες από τους Γαλλογερμανούς! Το όποιο ‘κούρεμα’ του χρέους, το κάνουν για να σώσουν τις τράπεζες και την ευρωζώνη αλλά και για να προλάβουν το ντόμινο του παγκόσμιου χρέους σε ΗΠΑ, Ασία κλπ. Αυτό το κούρεμα θα το πληρώσει ο εργαζόμενος λαός με τις ανάλογες μειώσεις των μισθών-συντάξεων, τις νέες απολύσεις, την αύξηση της ανεργίας, τη φτωχοποίησή του, το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών. Ο λαός δεν αναγνωρίζει πλέον αυτό το χρέος και απαιτεί τη διαγραφή του.
Αυτή η Κυβέρνηση-μαριονέτα της Τρόϊκα, απαγόρευσε στους μαθητές που αγωνίζονται με καταλήψεις να παρελάσουν! Προφανώς φοβάται πολύ, ιδιαίτερα την εξεγερμένη νεολαία, που έχει καταλάβει ότι θα γίνει μια νέα γενιά χωρίς μέλλον, αφού είναι αυτή που θα πληγεί περισσότερο απ’αυτή την πολιτική του γενικού ξεπουλήματος της χώρας.

ΗΡΘΕ  Η  ΩΡΑ  ΓΙΑ  ΕΝΑ  ΝΕΟ  ΟΧΙ
ΟΧΙ   στην κυβέρνηση-μαριονέτα της ΕΕ του ΔΝΤ και των Τραπεζών
ΟΧΙ   στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας
ΟΧΙ  στη φτωχοποίηση του λαού και την παράδοσή του ως φθηνό εργατικό δυναμικό στους ντόπιους και ξένους «επενδυτές»
ΟΛΟΙ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην  πλατεία  της  Αγίας  Παρασκευής,  μπροστά στο Ηρώο,  για να καταθέσουμε το δικό μας «στεφάνι»,  κάτω από τα πανώ μας,  για  να  πορευτούμε  και  να  διαδηλώσουμε
ΝΑ  ΜΙΛΗΣΕΙ  ΤΩΡΑ  Ο  ΛΑΟΣ  -  ΚΑΤΩ  Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΚΑΤΟΧΗΣ
ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  -  Ή  ΕΜΕΙΣ  Ή  ΑΥΤΟΙ
protovouliapolitonagiasparaskevis.wordpress.com  
Τηλ:  6977-235025,   6979-200386,   6951-816607    

Δεν υπάρχουν σχόλια: