Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

4/11 στις 7 μ.μ. στην ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3/11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ  ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ

Μπροστά στα σενάρια που εκπονούνται για την νομιμοποίηση και απαρέγκλιτη εφαρμογή  της  απαράδεκτης  ευρωπαϊκής συμφωνίας και των συνοδευτικών αντιλαϊκών  πολιτικών που υποθηκεύουν το μέλλον των εργαζομένων και της χώρας ,είναι επιτακτικά αναγκαίο να παρέμβουν μαζικά οι εργαζόμενοι  και ο ελληνικός λαός.
 Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει άμεσα. Να ανατραπούν  οι αντεργατικές πολιτικές και όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις στηρίζουν.

Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες που πήραν μαζικοί φορείς και σωματεία  για τις συγκεντρώσεις:
της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 03/11 στις 6.00 μμ στην Πλ. Κλαυθμώνος  και
των Πρωτοβάθμιων Σωματείων την Παρασκευή 4/11στις 7.00 μμ στην Πλ. Κλαυθμώνος.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά.

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να ακυρωθεί το πολυνομοσχέδιο και όλοι οι αντεργατικοί μνημονιακοί νόμοι, να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους χωρίς επαχθείς όρους αξιοποιώντας όλα τα μέσα και την διακοπή πληρωμών, για εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των τραπεζών και των στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων για να ενισχυθούν ουσιαστικά το εισόδημα και τα κοινωνικά δικαιώματα.
 Οι αγώνες των εργαζομένων και του λαού μπορούν να έχουν αποτελέσματα. Η κρίση  του πολιτικού συστήματος και οι παλινωδίες των κομμάτων του δικομματισμού, υπογραμμίζουν ότι ο πιο κρίσιμος παράγοντας  για την διαμόρφωση των εξελίξεων είναι ο ίδιος ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: