Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η Ρένα Δούρου στη Νέα Ιωνία

“Στις 26 Μάη η Περιφέρεια Αττικής να είναι το προπύργιο για να αλλάξουν τα πράγματα”

Την Τρίτη 8 Απριλίου, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου επισκέφτηκε τη Νέα Ιωνία, όπου είχε συναντήσεις με τον απερχόμενο και εκ νέου υποψήφιο Ηρ. Γκότση καθώς και με επαγγελματικούς φορείς της πόλης.
Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου της πόλης, Ευστάθιο Νουβέλογλου. Στη συνέχεια περπάτησε στο εμπορικό κέντρο της πόλης, επισκέφθηκε μαζικούς χώρους εργασίας ενώ αργότερα βρέθηκε στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου όπου και συζήτησε με τους εθελοντές του.
Ακολούθησε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλή Γκότση.  Η περιοδεία έληξε με κοινή συνέντευξη τύπου της Ρένας Δούρου και του δημάρχου Ηρ. Γκότση.

Η Ρένα Δούρου στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

• «Θέλουμε μια νέα Περιφέρεια με νέα νοοτροπία. Εμείς θα δουλεύουμε για
μια Περιφερειακή Αρχή που δεν θα έχει ούτε πολίτες ούτε δημάρχους α’ και β’ κατηγορίας».
• «Δεν τάζουμε έργα βιτρίνας. Η ίδια η πραγματικότητα μας θέτει τις
προτεραιότητες, και αυτές είναι η κοινωνική πολιτική, η ανεργία, οι άστεγοι».
• «Ο κύριος αντίπαλος μου είναι η άγνοια. Πολλοί αγνοούν ότι η
περιφέρεια  Αττικής μπορεί και πρέπει να έχει και λόγο και θέση για τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ως δεξαμενή ψηφοφόρων όπως πολλοί άλλοι».
• «Ξέρουμε ποιους έχουμε απέναντί μας αλλά τα μηνύματα είναι
ενθαρρυντικά. Η κοινωνία φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να εξαπατηθεί. Στις 26 Μάη η Περιφέρεια Αττικής να είναι το προπύργιο για να αλλάξουν τα πράγματα. Με τους πολίτες Αξιοπρεπείς με κεφαλαίο το Α».


Το Γραφείο Τύπου, 9/4/14

ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ
Ρένα Δούρου
Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια: