Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Την Τετάρτη 17/2 στις 7.30 το βράδυ θα συναντηθούμε στα γραφεία μας για την προγραμματισμένη μηνιαία συνέλευση της οργάνωσής μας.
Κοντά μας θα είναι  οι  σ. Γιώργος Τζιβελόπουλος  (ΝΕΒΑ) και Χρήστος Πιλάλης, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για να μας ενημερώσουν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και να διευκρινήσουν όσες απορίες έχουμε για την πολιτική που ασκεί το κόμμα μας στις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.
Οι υπεύθυνες/οι των επιτροπών Αλληλεγγύης, Θεωρίας και Πολιτισμού θα μας ενημερώσουν για τις σημαντικές δράσεις τους τον τελευταίο καιρό, και για τον πλούσιο προγραμματισμό δράσεων που καταστρώνουν ενόψει του Συνεδρίου του κόμματός μας. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση για την ανάληψη από το δήμο μας (σε συνεργασία με το Χαλάνδρι) της δράσης "Πιάσε το χέρι μου". Είναι επιτακτική ανάγκη, τα κομματικά μέλη να πρωτοστατήσουμε σ' αυτό το κύμα Αλληλεγγύης μαζί με τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς. Θυμίζουμε ότι η δράση αυτή ξεκίνησε με πρωτοβουλία της συνεταιριστικής εφημερίδας των Συντακτών, της " Αλληλεγγύης για όλους" και του δικτύου μεταναστατριών στην Ελλάδα "Η Μέλισσα" σε σχέση με την πρωτοφανή προσφυγική κρίση που ζούμε έντονα τους τελευταίους μήνες.
Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Πριν λίγο καιρό, η οργάνωσή μας ανταποκρίθηκε άμεσα και μαζικά στο κάλεσμα του σ. Αλέξη Τσίπρα στο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ, μια εκδήλωση που έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση του κόμματός μας και των λαϊκών τάξεων που υπηρετεί κόντρα στη διαπλοκή και τα κόμματα-υπηρέτες της, που ονειρεύονται ακόμα την "αριστερή παρένθεση". Ελπίζουμε ότι η παρουσία των μελών στην αυριανή μας συνέλευση κι η περαιτέρω πλαισίωση των επιτροπών της οργάνωσής μας θα συμβάλλουν στην προσπάθεια
 να πραγματώσουμε όλα όσα ονειρευτήκαμε και δεσμευτήκαμε με τη στράτευσή μας στο ΣΥΡΙΖΑ,να ξελασπώσουμε το μέλλον...

Το μέλλον δε θαρθεί
                                από μονάχο του, έτσι νέτο-σκέτο,
αν δεν πάρουμε μέτρα
                                 κ' εμείς.


 
 

Συντροφικά,
Το συντονιστικό της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: