Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ


Ένα 16χρονο αγόρι, ο Ανδρέας Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από μπάτσο του 5ου Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων μετά από συνηθισμένο λεκτικό διαπληκτισμό.
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑΣ.
ΚΑΛΟΥΝ: ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΝ, ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΡΑΝ, Α.Κ., ΑΡΑΣ, ΚΚΕ (Μ-Λ), ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ κ.α.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 μεταδίδει όλες τις εξελίξεις με τις αυθόρμητες εκρήξεις διαμαρτυρίας στο Κέντρο, αλλά και ρεπορτάζ (με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων) για τα πραγματικά περιστατικά. Το
ATHENS.INDYMEDIA.org δίνει συνεχή ροή πληροφοριών. Τα δε κανάλια (κρατικά και ιδιωτικά), όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν με το θέμα, λειτούργησαν ως γραφεία τύπου της Αστυνομίας και του Υπουργείου Εσωτερικών.
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!
Τις παραιτήσεις τους έδωσαν στη 1:00 π.μ. ο Υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος και ο Υφυπουργός Εσωτερικών Παν. Χηνοφώτης. Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν τις κάνει δεκτές.
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.
Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που "νομιμοποίησαν" τις αυθαιρεσίες στα Αστυνομικά Τμήματα, τις αυθαίρετες συλλήψεις και προφυλακίσεις, τις "ζαρντινιέρες", την κοινή "δράση" με τους χρυσαυγίτες και την αναβίωση του κλίματος αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας σε κάθε πορεία και κινητοποίηση.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ!
Και είναι, βεβαίως, συνεχιστές του ένδοξου παρελθόντος της δικαίωσης του Μελίστα, για να μην ξεχνιόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: