Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
για τη ΛΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,
την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και την ΑΝΥΠΑΚΟΗ

Σήμερα, 25η Μαρτίου 2011, Επέτειο της Επανάστασης του '21, η κυβέρνηση υπογράφει στη Σύνοδο κορυφής της Ε।Ε, το λεγόμενο Σύμφωνο Σταθερότητας (ανταγωνιστικότητας ή διάσωσης του ευρώ όπως το αποκαλούν τελευταία) που υποδουλώνει όχι μόνο τον Ελληνικό αλλά όλους τους Λαούς της Ευρώπης


Με αυτό το σύμφωνο οι κυρίαρχες δυνάμεις της Ε।Ε. επιχειρούν να συνταγματοποιήσουν το νεοφιλελευθερισμό και έτσι η λιτότητα, η δραματική μείωση των εισοδημάτων, η συρρίκνωση των εργασιακών κατακτήσεων των εργαζομένων και η διάλυση του όποιου κοινωνικού κράτους, να αποκτήσουν μόνιμο χαρακτήρα για όλους τους λαούς της Ευρώπης.


Η γερμανικής έμπνευσης ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλλει μια ολοκληρωτική πανευρωπαϊκή κυριαρχία των οικονομικά ισχυρών σε βάρος των δημοκρατικών και κοινωνικών κατακτήσεων των λαών της Ευρώπης।


Με την προώθηση της Συνταγματοποίησης του Συμφώνου Ανταγωνιστικότητας σε όλες τις χώρες της ευρώπης, αποκαλύπτεται πλέον ότι η λιτότητα και η επίθεση στην εργασία δεν επιβλήθηκε λόγω του χρέους, δηλαδή με άλλα λόγια ότι το Μνημόνιο ήταν ο στόχος και όχι το μέσο για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους।


Η κυβέρνηση του Γ। Α. Παπανδρέου, δεν νομιμοποιείται να υπογράφει συνθήκες που υποδουλώνουν και αλυσοδένουν το λαό μας, που του στερούν το μέλλον μιας αυτοδύναμης ανάπτυξης, με την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας προς όφελος του λαού μας.


Η κυβέρνηση του Γ. Α. Παπανδρέου, δεν εκλέχτηκε ούτε για να μας προσδέσει στο άρμα του Μνημονίου του ΔΝΤ και της Ε.Ε, ούτε για να ξεπουλήσει (αξιοποίηση το λέει) 50 δις δημόσια περιουσία.
Ο λαός δεν ρωτήθηκε ποτέ για τα πιό σοβαρά για το μέλλον μας σχέδια όλων των κυβερνήσεων। Ακόμα και οι κατ' όνομα μόνο «σοσιαλιστικές» και τελευταία «διαβουλευτικές» κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έχουν αρνηθεί διαχρονικά στο λαό να εκφραστεί.


Ο λαός δεν εμπιστεύεται πλέον αυτούς που με την πολιτική τους μας δημιούργησαν τα χρέη, αυτούς που πρωταγωνίστησαν σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα και όλα τα φαγοπότια.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: