Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ




ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
Οργάνωσης Μελών Αγίας Παρασκευής

Το Συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής, στη συνεδρίαση του την Δευτέρα 6 Απρίλη 2015, μία ημέρα μετά την άγρια επίθεση των υπαλλήλων της Eldorado Gold σε συντονισμό με τις δυνάμεις των ΜΑΤ ενάντια στους κατοίκους της ανατολικής Χαλκιδικής δηλώνουμε

Την πλήρη και εγκάρδια συμπαράστασή μας στον ενωμένο, αταλάντευτο και πολύχρονο αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής.

Είμαστε στο πλευρό των συντρόφων μας του ΣΥΡΙΖΑ της Χαλκιδικής και ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους για την προάσπιση του φυσικού πλούτου, του περιβάλλοντος, της ζωής και του τόπου τους από τις αυθαιρεσίες και τις καταπατήσεις των μεγαλοεργολάβων και των υπηρετών τους.

Ζητάμε μαζί τους από την Κυβέρνηση και τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής και ο Επιχειρησιακός υπεύθυνος της τρομοκρατικής επιχείρησης των υπαλλήλων της Eldorado Gold και των MAT, της Κυριακής 5 Απρίλη 2015. Τους υποδεικνύουμε ως ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ υπεύθυνους για την απαράδεκτη βίαιη αντιμετώπιση των κατοίκων και της κοινωνίας.

Είναι ανοικτό το μεγάλο πολιτικό ζήτημα, που οφείλει να λύσει η κυβέρνηση, με όρους πολιτικής και με διέξοδο κοινωνική, οικολογική, αριστερή.
Έως τότε, πρέπει να ΠΑΥΣΟΥΝ οι εργασίες της εταιρίας στην περιοχή, μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Τι κάνει στις Σκουριές; Σκούριασε ο αγωγός του Πούτιν που θα έφερνε τον αέρα τον κοπανιστό που του πούλησε ο Ολάντ, όταν βγήκε και υπήρχε καινούριος αέρας σοσιαλιστικός. Εκεί στην Αγία Παρασκευή, πάτε στην εκκλησία; Σήμερα είχε τα 12 ευαγγέλια, το 12ο ζεμπεκιά. Ο Τσίπρας όμως δεν πάει στην εκκλησία, ίσως απ έξω. Πήρε και τον Παναγιώτη μαζί, το Λαφαζάνη που τρώει λαζάνια σαν το Γκαρφιλντ, που το παίζει αριστερός από πίσω κι από μπρος. Πήρε και την Βαλαβάνη, για να πιάσει το ταβάνι και να αρχίσει και να κλάνει. Πήρε και το Βαρουφάκη όμως ξέχασε τον Πάκη. Στις Σκουριές πήγατε να μαζέψετε κουκουνάρια απ το δάσος. Βγήκαν οι σκίουροι και οι χρυσοθήρες της Γκόλντεν Μπιτς και αρχίσατε τις κουκουναρομαχίες. Ήρθαν και οι μπάτσοι με εντολή Πανούση και σας τις βρέξανε. Τι κρίμα. Καλή Ανάσταση και να τύχετε το φλουρί στη βασιλόπιτα.