Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μάρκος Μέσκος, ποιητής, ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεβράκωσε την φασιστική δομή των Βρυξελλών και του Βερολίνου»


 «Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεβράκωσε την φασιστική δομή των Βρυξελλών και του Βερολίνου»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ξέφωτο, κουταμάρα να μην το βλέπεις» 
σημειώνει μιλώντας στο Κόκκινο 93.4 ο ποιητής Μάρκος Μέσκος 
μία μέρα μετά την ανακοίνωση της  τοποθέτησής του
 στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος. 

Ο βραβευμένος ποιητής που... πάσχει από «χρόνια αριστερή πλευρίτιδα», τονίζει ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεβράκωσε την φασιστική δομή των Βρυξελλών και του Βερολίνου, τους δήθεν σοσιαλιστές, και τους άλλους» και ότι «αυτό που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι μνημόνιο είναι συμφωνία, μνημόνια ήταν αυτά που τους τα έστελναν έτοιμα κι αυτοί βάζαν τις υπογραφές τους, δεν ήταν όπως λένε ήττα για την αριστερά, έχουμε να δώσουμε πολλές άλλες μάχες».

Κι ακόμη ξεκαθαρίζει  ότι «επέλεξα να είμαι δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ, στο όνειρό μας, γιατί η αριστερά δεν είναι πατάς ένα κουμπί βγαίνει μια χοντρή για όλα μας τα γούστα, η αριστερά είναι ανιδιοτέλεια, προσφορά, τρόπος ζωής, μ’ αυτή την αριστερά είμαι, σ’ αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ όχι στις παραφυάδες του, πάντα με κριτικό λόγο».

Παρατηρεί ακόμη πως «και λίγα λέει ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ να σου πω...», διευκρινίζει ότι πριν αποφασίσει ρώτησε τον φίλο του Γεράσιμο Λυκιαρδόπουλο και επιθυμεί να ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με κάποιον τρόπο «... η Κιβωτός μας, ο Παπαδιαμάντης, ο Βιζυηνός και όλοι οι άλλοι μεγάλοι».Αισιόδοξος τέλος εκτιμάι ότι «θα έχουμε καλό αποτέλεσμα στις εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: