Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Επρεπε να συλληφθούν τα γκέι ζευγάρια στη Βουλή, λέει η Σ.Βούλτεψη

Νόμο και τάξη ήθελε στα θεωρεία της Βουλής, το βράδυ της ιστορικής ψήφισης του Συμφώνου Συμβίωσης που εξίσωνε ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια για πρώτη φορά εδώ και δύο αιώνες ελληνικού κράτους, η βουλευτής της ΝΔ.

Η Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας την συμβολική παρουσία μελών της LGBT κοινότητας στην Βουλή και τα όσα ακολούθησαν την πανηγυρική ανακοίνωση του αποτελέσματος, υποστήριξε ότι θα έπρεπε να έχει επέμβει ο φρούραρχος για να... αποκαταστήσει την ευπρέπεια στην αίθουσα της Ολομέλειας.
 
«Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος. Εδώ υπάρχει δηλαδή διάκριση εις βάρος μας. Το είδα και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, ε κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους», υποστήριξε η «γαλάζια» βουλευτής.
 
Σημειώνεται ότι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης υπερψηφίστηκε από την Βουλή η σχετική νομοθεσία, με 193 ψήφους υπέρ και 56 κατά, σε σύνολο 249 παρόντων βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: