"Στην προσπάθειά της να σερβίρει το ξαναζεσταμένο πιάτο της κινδυνολογίας, η αντιπολίτευση φτάνει στο σημείο να στοχοποιήσει ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις δηλώσει του Πρ. Παυλόπουλου την Τρίτη για το νόμισμα και την οικονομία.
Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση σημειώνει ότι "δεν μας προκαλεί πλέον καμία έκπληξη, ούτε η ανεύθυνη και μικροπολιτική στάση της ΝΔ που επενδύει στην καταστροφή, ούτε βέβαια η στάση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού που ακολουθούν ασθμαίνοντας τη ΝΔ.  Τέτοιες κινήσεις μαρτυρούν μόνο πανικό".
"Διαστρεβλώνουν ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας" δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, μέσω twitter, σχετικά με τα όσα είπε ο Κ.Μητσοτάκης για τις δηλώσεις του ΠτΔ. Η ίδια δεν παρέλειψε να τονίσει ότι "βρίσκονται σε σύγχυση και πανικό".
Παράλληλα, επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το ίδιο θέμα εξαπέλυσε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Η σπουδή του Κυρ. Μητσοτάκη να μεμφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαστρέφοντας τις δηλώσεις του, δείχνει και πάλι τους δεσμούς ΝΔ - διαπλοκής» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Παπαδημούλης.