Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ!!!




Ποια άλλη χρεία αποδείξεων υπάρχει, όταν ο ίδιος ο GAP στο διακαναλικό "διάγγελμα" (sic) που εξέπεμψε, μέσα στον πανικό του για το στραπάτσο που έρχεται, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι:


1. ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!! (Ο Φώτης ακούει?)


2. Το ποσοστό που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ μαζί με άλλους (ξανακούς Φώτη?) θα επιβραβεύσει την ασκούμενη πολιτική και θα νομιμοποιήσει τους ως τώρα χειρισμούς.


3. Σε περίπτωση ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ, τίθεται εκ των πραγμάτων θέμα προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία, ΔΗΛΑΔΗ... ΕΚΛΟΓΕΣ.




Ο μόνος δρόμος, λοιπόν για την ΚΑΤΑΔΙΚΗ της πολιτικής του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, της επαναχάραξης της πολιτικής εξόδου από την κρίση, της παραγωγικής ανασυγκρότησης και της εξόδου από την ύφεση, περνάει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από την ΚΑΤΑΔΙΚΗ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ (και των συνοδοιπόρων), αλλά και της Ν.Δ., και η ταυτόχρονη ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων αριστερών, προοδευτικών, ανεξάρτητων κλπ. δημάρχων και περιφερειαρχών σε όλη τη χώρα, παράλληλα με τη ΣΥΝΤΡΙΒΗ των ποσοστών των πρασινογάλαζων ψηφοδελτίων στον Α' γύρο των εκλογών.


Ο δρόμος αυτός ευνοεί (για πρώτη ίσως φορά, μετά από πολλά χρόνια), ακόμα και τη ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ όλων αυτών των δυνάμεων στο Β' γύρο, χωρίς σύνδρομα και φορτίσεις, με μόνο πρόταγμα την ΚΑΤΑΔΙΚΗ της ασκούμενης πολιτικής που μπορεί να αποτελέσει (γιατί όχι?) το πρόπλασμα για τη νέα εναλλακτική πρόταση, του κόσμου της εργασίας, της προόδου, της αριστεράς.


Το δρόμο τον δείχνει, έστω και μέσα στον πανικό του, ο GAP.


Το δρόμο δείχνουν και οι ανάγκες και οι αγωνίες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: