Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Γ@μώ την Υπεύθυνη Αριστερά σας πουλημένοι! Με τη βοήθεια της ΔΗΜΑΡ τα ΜΑΤ βαράνε τους εργάτες.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

ο χειμωνας του 13 θα ειναι αντιστοιχος με αυτον του 41 !!!!!
ο σαμαρας θα παρουσιασει την επιστροφη στην δραχμη σαν μεγα κατορθωμα ελπιζοντας σε οικονομικη στηριξη (σε συναλαγμα) απο την μερκελ ! η μερκελ ομως (οπως ετσι κανουν παντα οι μεγαλοι σε παρομοιες περιπτωσεις )θα του δωσει....αυτα που δεν εχει ! τοτε να δουμε τι θα κανουν οι ψηφοφοροι του πασοκ και της δημαρ ! γιατι απο τους ψηφοφορους της νδ δεν περιμενω τιποτα ! ειναι αμετανοητοι !

Unknown είπε...

ο μανεσης θα εκλεινε το εργοστασιο αν δεν υπηρχε το αλλο στην βεροια ?
στην δημοκρατια την δουλεια (εργοστασιο,μαγαζι,κλπ)την εχεις πρωτα για να προσφερεις προιοντα και υπηρεσιες στον κοσμο , μετα για να δινεις δουλεια σε κοσμο , και μετα για να κονομας ! στον νεοφιλελευθερισμο βεβαια την εχεις μονο για να κονομας !

Unknown είπε...

βεβαια καποιοι θα πουν οτι το κρατος δεν μπορει να κανει τον επιχειρηματια ! οντως ! αλα για να γινει αυτο θα πρεπει να υπαρχει επαρκης ιδιωτικος τομεας που να δινει στους εργαζομενους κανονικη δουλεια (8ωρο-5μερο),κανονικες αποδοχες (800-1000 ευρω αναλογα με την δουλεια και τα προσοντα του εργαζομενου),αυτα ζηταει και αυτα δικαιουται ο καθε εργαζομενος στην σημερινη κοινωνια με τις συγχρονες αναγκες ! δεν ζηταει να γινει πλουσιος ! δημιουργικοι καπιταλιστες ομως δεν υπαρχουν ! υπαρχουν σκετοι ληστες , κρατικοδιαιτα λαμογια συνδεδεμενα με θαλασσοδανεια που δεν ενδιαφερονται για την κοινωνια ! μολις κατερευσε το κρατος βγαλαν εξω τα κλεμενα τους δισεκατομμυρια και τωρα σφυριζουν αδιαφορα !!!