Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ενημέρωση για δραστηριότητες τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
 
σας ενημερώνω ότι την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνεδρίαση της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
που θέμα της είχε την οργάνωση της δουλειάς της τοπικής οργάνωσης (οργάνωση ανοιχτής συνέλευσης, συνέχιση εγγραφής μελών, ανεύρεση γραφείων ΣΥΡΙΖΑ, συγκρότηση επιτροπών, προετοιμασία προφεστιβαλικής)    
Στην ανωτέρω συνάντηση αποφασίστηκε:
  • η διοργάνωση ανοιχτής συνέλευσης προφεστιβαλικού χαρακτήρα στα τέλη Σεπτέμβρη με θέμα τις  τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις
  • η δημιουργία δύο θεματικών επιτροπων ΣΥΡΙΖΑ. Η μια αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η άλλη την Εκπαίδεση -Πολιτισμό. Οι σύντροφοι Γ.Σταθόπουλος, Χρ. Βαλλιάνος, Βαρβάρα Λιανοπούλου ανέλαβαν την συγρότηση της εν λόγω επιτροπής και την εισήγηση προτάσεων εν όψη των πρόσφατων εξελίξεων και κινητοποιήσεων στην Τ.Α,  συμπεριλαμβανομένων και των προτάσεων του σ. Πέτρου, καθώς και την ανάδειξη του θέματος στην προγραμματισμένη ανοιχτή συνέλευση. Ο σ. Κανταλής και ο σ. Παναγιώτης ανέλαβαν την συγκρότηση της επιτροπής παιδείας και πολιτισμού και την εισήγηση προτάσεων στην γραμματεία για τρόπους παρέμβασης.
  • την ανάθεση στο σ. Μπενίση και σ. Ορφανό να αναλάβουν την ανεύρεση γραφείων ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη.
Επιπλέον ο σ. Ορφανός, μετά από προτασή του, ορίστηκε ως ΤΣΑΚΑΡΧΗΣ, και ανέλαβε την ενημέρωση και ειδοποίηση των μελών του Τσακού καθώς και το κάλεσμα ομιλητών στην επικείμενη εκδήλωση.
Ακόμη τέθηκε το ζήτημα της ενημέρωσης των μελών μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και την αναγκαιότητα μιας κοινής λίστας όλων των μελών για να μη δημιουργείται σύγχυση από τις πολλές λίστες που έχουμε.
Τέλος η επόμενη συνάντηση της Γραμματείας θα γίνει την Πέμπτη 13/9 στην Πάργα στις 8.00 στην οποία θα συζητηθεί η τελική ημερομηνία της εκδήλωσης, τίτλος, περιεχόμενο, κλπ καθώς και η πορεία των επιτροπών.
Παρακαλούνται όσοι/ες ενδιαφέρονται για τις ανωτέρων επιτροπές (Τ.Α - Εκπαίδευσης -Πολιτισμού) να επικοινωνήσουν με τους συντρόφους που ανέλαβαν την συγκρότησή τους.
Η θεματολογία της επόμενης συνάντησης είναι ανοιχτή και οποιοδήποτε άλλο θέμα
Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας. Προωθήστε το διότι η λίστα που έχω είναι ελλιπής.
 
Συντροφικά
 
Δώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: