Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ


Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής απάντησε στην πρόκληση της Κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων να απαγορεύσει τη μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα στη ΔΕΘ, κάτι που έκαναν και 10αδες Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική.

Το Σάββατο 13/9 και μετά από κινητοποίηση λίγων μόνο ωρών έγινε δυνατή η ΔΗΜΟΣΙΑ μετάδοση της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ΖΩΝΤΑΝΑ, στο θεατράκι, στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Δε θα τους αφήσουμε να μας φιμώσουν!

Παλεύουμε για την Ανατροπή της πολιτικής καταστροφής της χώρας και του λαού που εφαρμόζει η κυβέρνηση-υποχείριο των πιστωτών.

Παλεύουμε μαζί με το λαό για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αξιοπρέπεια στους εργαζόμενους, τους νέους και τους απόμαχους της ζωής που τα κόμματα του μνημονίου τσακίζουν κάθε μέρα εδώ και 4 χρόνια.

Παλεύουμε για την ακύρωση του Μνημονίου και την υλοποίηση ενός Προγράμματος Ανόρθωσης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Χώρας.

Παλεύουμε να ξαναπάρουμε πίσω τις κατακτήσεις μας, για τις οποίες χύθηκαν ποτάμια αίμα και στους εργατικούς αλλά και στους απελευθερωτικούς αγώνες στην πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: