Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αγ. Παρασκευής

Ή εμείς ή αυτοί! 

Ή μπαίνουμε μπροστά σε μια παλλαϊκή πανστρατιά και κάνουμε κόλαση τη ζωή των ντόπιων και ξένων Τροϊκανών εξαφανίζοντάς τους διά παντός από τις ζωές μας, ή θα φανούμε ανάξιοι των απαιτήσεων των καιρών και του λαού που βρίσκεται σε απόγνωση.

Χτες ήταν νωρίς!
Αύριο θα είναι αργά. Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας και τις ζωές μας στα χέρια μας!

Ο σ. Αλέξης Τσίπρας πριν λίγη ώρα απαίτησε σε ομιλία του στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απευθυνόμενος και σ' ολόκληρο το λαό
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ!

Συντρόφισσες και σύντροφοι
Η 48ωρη απεργία κι οι διαδηλώσεις την Τρίτη το πρωί και την Τετάρτη το βράδυ με περικύκλωση της Βουλής πρέπει να προκαλέσουν σεισμό και πανικό στην άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. 
Το χρέος μας είναι τεράστιο: Αφενός οφείλουμε να δείξουμε ότι είμαστε και έτοιμοι και αποφασισμένοι να πάρουμε ΕΜΕΙΣ το τιμόνι της χώρας στα χέρια μας και αφετέρου -μπαίνοντας εμείς μπροστά στους αγώνες- να εμφυσήσουμε στο λαό την αυτοπεποίθηση και την αγωνιστικότητα για την μητέρα των μαχών που θα γίνει αυτό το διήμερο.

Προκειμένου να προετοιμάσουμε στο μέγιστο τη συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις καλούμαστε να βρεθούμε αύριο Δευτέρα 6-8 το βράδυ στην καφετέρια ΠΑΡΓΑ (Ελπίδος και Δερβενακίων- στο ύψος της πλατείας Αγ. Παρασκευής) για να συναποφασίσουμε το πρόγραμμα αγωνιστικής δράσης της τοπικής μας οργάνωσης.

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!
(Νίκος Καζαντζάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: